privacy

Nieuwe keuken en privacy

Privacy is heilig

Vergeet ik helemaal in de vorige blog te vertellen…. jouw privacy is belangrijk voor mij. Afijn, ik wou toch even de link geven naar mijn privacy verklaring en als je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief dat je je ten alle tijde kunt uitschrijven.

Nieuwe keuken

We zijn nog niet klaar met verbouwen maar het begint erop te lijken. ER zijn nog wat issues maar hopelijk worden die snel opgelost door de keukenconcurrent, vooralsnog hebben wij daar goede hoop op. En aaaah dit is ie dan, mijn nieuwe keuken: klik hier Zodra de bijkeuken en vooraadkast klaar is zal ik daar ook een filmpje van maken.

En hopelijk kunnen we in de nabije toekomst een mooie Veganindo webshop starten met mooie producten.

En een lekker maak fotootje van instant noodles met verse groenten en tofu.;-)

 

Selamat soré!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.